Lesgeven en leren evolueert samen met de nieuwe manier waarop we met informatie omgaan en met elkaar communiceren.

 

Dit vraagt om nieuwe technologieën en maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met de beschikbare infrastructuur. Dialog biedt u betrouwbare oplossingen op maat die uw docenten in staat stellen om hun leerstof effectief over te brengen, al dan niet met interactie van de deelnemers. 

Onze toepassingen maken het tevens mogelijk om leerstof op te slaan en te delen met wie, waar en wanneer uw docenten dat wensen. Bovendien is het mogelijk om de inhoud van wat gezegd en getoond werd opzoekbaar ter beschikking te stellen van de deelnemers via een kennisdatabank.

Digitale borden hebben de laatste jaren vlot hun ingang gevonden in scholen en bedrijven maar het gaat momenteel veel verder.

 

Flip the classroom

Wij bieden oplossingen op maat die het introduceren van Flip the classroom eenvoudig maken. Je kan dezelfde vorm van interactie perfect op afstand organiseren en bovendien kunnen de trainingen of lessen worden gearchiveerd zodat afwezigen, zieken en laatkomers later alles kunnen bekijken. Omdat we ook op inhoud kunnen zoeken, kan u als bedrijf of instituut een kennisdatabank aanleggen.

 

Gratis proberen? Contacteer ons!

 

 

Tijdsonafhankelijk: time & knowledge management

Met Panopto technologie kunnen we lessen opnemen of streamen en delen over de hele wereld. Zo hoeft niet iedereen fysiek aanwezig te zijn. U kan meevolgen en interactief deelnemen aan de uiteenzetting van bij u thuis of waar u maar wil.

Opgenomen videomateriaal kunnen we bovendien managen, bijhouden en delen zodat er geen kennis verloren gaat en u altijd on-demand een presentatie kan bekijken. Zo blijft de kennis van een uiteenzetting bewaard en dankzij ons systeem, waarbij u zelfs kan zoeken op inhoud, bouwt u een kennisdatabank binnen uw organisatie.

Iedere organisatie werkt anders en daarom stellen we bij klanten ook altijd een voorstel op maat voor. Op die manier koopt u geen dingen die u niet nodig heeft of niet kan gebruiken. Naast het installeren van soft- en hardware voorzien we ook telkens opleiding en support zodat u zorgeloos kan doceren.

  • Lessen opnemen of streamen

  • Opleidingen of lessen streamen on-demand

  • Interactie met cursisten op afstand

 

Gratis proberen? Contacteer ons!